Keresés

MinDig TV a Digitális TV archív

LinkajánlásDigitális átállásDigitális átállásdigitalis-atallas.lap.hu/9-99hu14978722222011-01-30 13:48:332017-06-19 13:37:02Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2011

Meghatározás

A MinDig TV a Magyarországon 2008 végén elindult digitális földi televíziós szolgáltatás, melynek keretében előfizetési díj nélkül elérhető SD és HD minőségű programok vehetők tetőantennás vétellel, kiváló minőségben. A digitális műsorok vételéhez egy jelátalakító berendezésre (DVB-T MPEG-4 HD dekóder) van szükség.<br /><br />Jelenleg a szabadon fogható kínálat részét 7 csatorna képezi: az RTL Klub, a TV2, az m1 HD, az m2 HD, a Duna TV HD és a Duna II Automónia, valamint tesztjelleggel az Euronews programja. <br /><br /><br />A MinDig TV Extra (www.mindigtvextra.hu) szolgáltatás keretében kódolt formában, előfizetési díj megfizetésével további 10 csatorna (National Geographic, AXN, Film+, Cool, SportKlub, Disney Channel, FEM3, Hír TV, ATV és a Private Spice) programja érhető el.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:MinDig TV a Digitális TV archív
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés